Title Image

Werving & selectie

Met oog voor talent

Werving & Selectie

Bureau &Rose is een kwalitatief en hoogwaardig werving & selectiebureau met oog voor talent. Wij richten ons op vacatures en (interim)projecten op hr-gebied.

Onze werkwijze

Al onze wervings- en selectieprocedures starten met een uitgebreide intake bij de opdrachtgever. Tijdens deze intake worden de organisatiecultuur en gewenste vaardigheden en talenten in kaart gebracht. Eventueel wordt de vacature herschreven om beter aan te sluiten op de doelgroep.
Wij verspreiden deze vacature binnen ons netwerk van professionals en maken hieruit een selectie van 3 tot 5 kandidaten. Alle kandidaten die worden voorgesteld, hebben voorafgaand een intakegesprek gehad bij Bureau &Rose. Indien gewenst, kan men kiezen voor het vooraf afnemen van een assessment afgenomen waarin de sterke punten, talenten en het talentpotentieel is gemeten.
De opdrachtgever kiest uiteindelijk de kandidaat die het meest geschikt wordt geacht om de opdracht of functie uit te oefenen.

De voordelen van Bureau &Rose

Op zoek naar personeel dat écht bij uw organisatie past? Dan is Bureau &Rose een goede keuze. Dankzij onze ruime kennis en innovatieve wervingstechnieken, zorgen wij voor de juiste match.

Werving en selectie op basis van vaardigheden én talenten

'No cure, no pay'

Transparantie in onze werkwijze en tarieven

Ruime ervaring in werving & selectie

Groot netwerk van professionals